Especially on the so-called Cheat Day, the pizza enjoys a high popularity among athletes. However, if you fancy a crunchy classic such as the Margherita on other days, the food market offers few alternatives. That's why with the Protein Pizza IronMaxx® offers you a healthy and tasty way to quench your pizza addiction.
Ahead of the market
A whopping 47.8g of protein is provided by the IronMaxx® protein pizza per serving (100g). The high-quality protein mixture of soy protein isolate, calcium caseinate, pea protein isolate, chicken protein and psyllium husk powder ensure optimal muscle growth. Just 1.5g sugar contains one serving.
The advantages at a glance:
47.8% protein content
Contains at least 30% less carbohydrates than comparable products
Mix 100g baking mixture and 140ml water with a hand mixer for about 3 minutes to a smooth dough. Let rest covered for about 10 minutes. Then roll out between two strips of baking paper. Remove the top baking paper and apply as desired. Bake at approx. 200-220 ° C (circulating air) for 10-12 minutes.
Unsere Produkte sind aufgrund ihrer hohen Qualität zu einem festen Bestandteil des Sortiments vieler europäischer Fitnessstudios, Großhändler, Apotheken und Body-Stores geworden. Der Drang, das Maximum aus Geschmack, Qualität und Innovation herauszuholen, wurde auch durch das Land Nordrhein-Westfalen mit dem Landesehrenpreis für ausgezeichnete Lebensmittelqualität ausgezeichnet. Zudem wurden zahlreiche unserer Produkte von der DLG mit Gold bewertet. Qualität, die man schmeckt.